چگونه ضمیر خودآگاه را خاموش کنیم ؟
دلت میخواد ترفندهای
خاموش کردن ضمیر هوشیار یا ضمیر خودآگاه رو بدونی
و به آرامش برسی
خاموش کردن ضمیر هوشیار (یا ضمیر خودآگاه)
به منظور دسترسی به ضمیر ناخودآگاه میتواند در زمینههای مختلفی
مثل خلاقیت، مدیتیشن و حتی هیپنوتراپی مفید باشد.
در اینجا چند ترفند برای کمک به این فرآیند آورده شده است:
1. مدیتیشن و تمرینات ذهنآگاهی (Mindfulness)
با تمرکز بر نفسهای عمیق و آرام کردن ذهن، میتوان ضمیر خودآگاه را به تدریج آرام کرد.
به تمرکز بر روی حسهای بدنی مثل جریان خون یا حس گرما در بدن و یا حس خنکی حس لمس کردن پوست درک نرمی و زبری و بودن در همان حس و لحظه حاضر کمک میکند که ضمیر خودآگاه را خاموش کند.
2. تجسم خلاق (Creative Visualization)
با بستن چشمها و تجسم کردن صحنههای آرامبخش یا سفر لذت بخشی که که از آن خاطره دارید یا حتی مکان امن و دوست داشتنی کودکی شما و هر صحنه که برایتان خوشایند ست ویا هدف شیرین که میخواهی به آن برسی و اهداف خاص، میتوانید ضمیر خودآگاه را به دور بفرستید و به ضمیر ناخودآگاه دسترسی پیدا کنید.
3. نوشتن خودکار (Automatic Writing)
این تکنیک شامل نوشتن بدون فکر کردن به محتوای نوشته است. با گذاشتن قلم بر کاغذ و اجازه دادن به دست غیر قالب = اگر راست دست هستید با دست چپ بنویسید.
اگر نمیتوانید با هر دستی که راحت تر هستید فقط بیهدف بنویسید
که به صورت خودکار حرکت کند، میتوان از ضمیر ناخودآگاه استفاده کرد.
4. شنیدن موسیقی یا اصوات طبیعی
موسیقی آرام و ملایم یا صدای باران یا صدای نسیم یا صدای خنده ی شیر خوار صدای پرندگان و اصوات طبیعت میتواند به آرامش ذهن کمک کند و ضمیر هوشیار را به حالت خوابآلودگی برساند.
5. تمرینات تنفسی عمیق و شکمی
یعنی شکم مانند نوزاد باد میکند و خالی میشود.تمرینات تنفسی که شامل نفسهای عمیق و منظم است میتواند به کاهش استرس و آرامش ذهن کمک کند.
6. هیپنوتراپی
تحت هدایت یک هیپنوتراپیست مجرب، همدل میتوانید به حالتهای عمیقتری از آگاهی دست پیدا کنید که در آن ضمیر خودآگاه کمتر فعال است و به ضمیر ناخودآگاه دسترسی بیشتری دارید.
این روشها میتوانند به شما کمک کنند تا ضمیر خودآگاه را آرام کرده و به ضمیر ناخودآگاه دسترسی پیدا کنید، که در نهایت میتواند در بهبود خلاقیت، کاهش نشخوار فکری و استرس و دستیابی به اهداف شخصی مفید باشد.